ZZP Start
ZZP Start
ZZPils

ZZPils januari

Vrijdag 24 januari organiseert ZZPStart de tweede meetup voor en door zzp’ers in Den Haag. Tijdens dit netwerkevent kunnen zelfstandig ondernemers twee korte presentaties bijwonen, om het nieuwe jaar goed van start te gaan!

Voor de januari editie van ZZPils zijn er maar liefst twee verschillende sprekers uitgenodigd:

    • De eerste presentatie zal worden gegeven door Rachel Kabelaar. Rachel is oprichtster van The Glow-Getter Magazine, hét magazine voor (startende) vrouwelijke ondernemers. Rachel zal een presentatie geven over mindful ondernemen en self-investment.
  • De tweede presentatie zal worden gegeven door Dick van Deventer. Dick is werkzaam bij Valegis Advocaten en zal kort uitleggen met welke nieuwe regels zelfstandig ondernemers in 2020 rekening moeten houden.

Na de korte presentaties is er natuurlijk genoeg tijd om andere ondernemers te leren kennen. Want naast het informatieve aspect is vooral het sociale aspect van belang! ZZPils is een uitstekende gelegenheid om collega zzp’ers te ontmoeten en je zakelijke netwerk uit te breiden. Geen ongemakkelijke formele netwerkbijeenkomsten, maar een casual zzp-borrel om elkaar te inspireren en te motiveren

Benieuwd naar de vorige editie van ZZPils? Kijk dan hier voor een impressie van onze eerste ZZPils.

Aanmelden voor ZZPils

Wil je bij de tweede editie van ZZPils 070 zijn op 24 januari? Meld je dan hieronder gratis aan! De locatie is ZZIIN op Den Haag centraal, ZZIIN bevindt zich in de stationshal op de eerste verdieping. Om 17.00 uur begint de inloop en om 17.30 uur starten de presentaties. Het bijwonen van de presentatie én het evenement is geheel kosteloos. Je betaalt alleen je eigen consumpties.

    • ZZpils

      • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed om te weten: al jouw gegevens worden veilig opgeslagen (check voor meer informatie ons privacystatement) en je kunt je in iedere e-mail onderaan eenvoudig afmelden.

Urenschema

Meetup verloop

17:00 - 17:30
Inloop
Maak kennis met de sprekers en andere zzp'ers.
17:30 - 17:45
Presentatie Rachel Kabelaar
Mindful ondernemen en self-investment
17:45 - 18:00
Presentatie Dick van Deventer
Veranderingen voor zelfstandig ondernemers in 2020
18:00 - 19:00
ZZPils
Leer zzp'ers kennen tijdens de netwerkborrel!