ZZP Start
ZZP Start

Vergelijken

Wanneer je start als zzp’er kom er veel op je af. Waarschijnlijk ga je een zakelijk mobiel abonnement afsluiten, maar misschien kies je ook direct voor een auto van de zaak. Waar moet je nu precies op letten en waar kun je op besparen? Wij hebben een aantal vergelijkers voor je: hier kun je jouw voorkeuren invullen en eenvoudig zien wat de beste en goedkoopste optie voor jouw situatie is. Vergelijk nu en bespaar op je zakelijke kosten.

Boekhoudpakketten vergelijken

De meeste zzp’ers besteden hun tijd het liefst aan wat ze goed kunnen en leuk vinden. Voor de meeste ondernemers valt de boekhouding hier niet onder. Direct een boekhouder in de arm nemen als startende ondernemer is vaak een grote stap. Om deze reden zoeken de meeste zzp’ers een handig boekhoudprogramma om snel en overzichtelijk de administratie te kunnen doen. Vergelijk hier verschillende boekhoudpakketten:

Vergelijk boekhoudpakketten

Zakelijke telefoonabonnementen vergelijken

De kosten van je mobiele telefoon kan je zakelijk opvoeren als zzp’er. Wat is nu een voordelig abonnement als startende ondernemer? Bekijk hier welke zakelijke telefoonabonnementen er zijn en kies direct welke telefoon je erbij wil:

Zakelijke energie aanbieders vergelijken

Werk je als zzp’er vanuit huis en voldoe je aan bepaalde regels? Of huur je elders een professioneel kantoor? Dan kun je de kosten van gas, water en licht (gedeeltelijk) zakelijk opvoeren als zzp’er. Bekijk hier welke energie aanbieder het beste aansluit bij je wensen en het voordeligst is:

Alles-in-1 vergelijken

Bijna geen enkele ondernemer kan zonder internet. Een zakelijk mobieltje is ook wel zo prettig. Het is al snel aantrekkelijk om als startende ondernemer te kiezen voor een pakket met internet, televisie en bellen in één, omdat dit vaak voordeliger is. Bekijk hier welke pakketten er zijn en vergelijk:

Autoverzekeringen vergelijken

Met je privé auto zakelijke kilometers rijden kan, maar zorgt vaak wel voor een tijdrovende administratie. Zakelijk een auto rijden is vaak aantrekkelijker. Deze moet je dan natuurlijk wel zakelijk verzekeren. Waar moet je opletten en wat zijn de kosten? Vergelijk hier alle autoverzekeringen en bespaar direct!