ZZP Start
ZZP Start

Boekhoudpakketten

Als zzp’er wil je zo veel mogelijk zelf doen. Niet gek dus dat veel zelfstandig ondernemers ervoor kiezen om hun eigen boekhouding te regelen. Een boekhoudpakket dat is afgestemd op zzp’ers maakt deze klus veel eenvoudiger.

Boekhoudpakketten vergelijken voor zzp’ers

Als zzp’er kom je er niet omheen, inkomstenbelasting- en btw aangifte doen. Tenzij je freelance boekhouder bent, zijn belastingzaken waarschijnlijk niet je favoriete bezigheid. Gelukkig bestaat er een groot scala boekhoudpakketten speciaal gericht voor zzp’ers.

Op deze pagina vind je een selectie van de meest gebruikte boekhoudpakketten voor zzp’ers en kleine zelfstandigen. Door de filters te gebruiken is het mogelijk om een boekhoudpakket te vinden dat goed op je eigen onderneming aansluit. Zo kun je kiezen voor een module met voorraadbeheer of een webshop koppeling. Daarnaast is het mogelijk om te filteren op boekhoudpakketten met bijvoorbeeld scanfuncties voor facturen, bankkoppelingen of een geïntegreerde btw aangifte. Bespaar geld door zelf je boekhouding te doen en de meest afgesloten boekhoudsystemen te vergelijken.