ZZP Start
ZZP Start

Excel sheet voor boekhouden

Gebruik de handige ZZPStart Excel sheet om overzichtelijk je btw aangifte te doen. In de tabel kun je de behaalde omzet per kwartaal definiëren. Per factuur die betaald is, geef je zelf aan of het om hoog of laag btw gaat. De Excel sheet rekent zelf uit hoeveel btw je totaal hebt berekend aan je klanten in het afgelopen kwartaal, zodat je eenvoudig omzetbelasting af kunt dragen aan de Belastingdienst.

Voor de kosten die je zelf gemaakt hebt, maakt het Excel bestand een zelfde berekening. Vul zelf in welke uitgaven je het afgelopen kwartaal gemaakt hebt en hoeveel procent btw je hierbij betaald hebt. De tabel rekent uit hoeveel btw je af moet dragen aan de belastingdienst. Voor eigen overzicht kun je een omschrijving van de kosten en de categorie benoemen.

In het laatste deel van het bestand vind je een overzichtelijk inzicht in de vier kwartalen. Hier staat per kwartaal hoeveel inkomsten en kosten je als zzp’er gemaakt hebt, hoeveel btw je opdrachtgevers hebt gefactureerd en hoeveel btw je zelf betaald hebt.

Gratis Excel sheet voor btw aangifte

Vul hieronder je naam en e-mailadres in, dan sturen we je direct de Boekhoud Excel sheet toe. Snel van ZZPstart!

Boekhouden Excel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goed om te weten: al jouw gegevens worden veilig opgeslagen (check voor meer informatie ons privacystatement).