ZZP Start
ZZP Start

Over Ons

ZZPstart.nl is opgericht door bevriende ondernemers uit Den Haag die bij het oprichten van hun eigen onderneming verschillende vragen hadden. Ze ontdekten dat er al een groot aantal websites bestaat voor ondernemers, maar dat die op lang niet alle vragen een antwoord hebben. Het doel van ZZPStart.nl is om alle aspecten die bij het ondernemerschap komen kijken onder de loep te nemen en om de informatie helder en duidelijk te communiceren. Zo proberen we ervoor te zorgen dat zzp’ers met hun onderneming een vliegende start kunnen maken!

Mocht je vragen hebben over de inhoud van de website of over onze organisatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Deze website is opgezet voor zzp’ers die alles willen weten over wat er bij het runnen van een onderneming komt kijken.

Heb je vragen over de website? Of over ons? Bel, mail of chat met ons!
Omdat wij ons alleen richten op de algemene informatievoorziening, nemen wij geen persoonlijke vragen in behandeling. Wel kunnen we algemeen advies geven over wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een eenmanszaak.

– Telefonisch op: 070 2500 111 (do-vrij 09:00 – 17:00)
– Mail: info@zzpstart.nl

Wij proberen altijd dezelfde dag je vraag te beantwoorden.

Ben jij iets tegen gekomen dat niet klopt op deze site of heb je een opmerking of suggestie, laat het ons weten! Gebruik het onderstaande contactformulier of mail ons direct op info@zzpstart.nl