ZZP Start
ZZP Start

Disclaimer

Door de website ZZPstart.nl te gebruiken accepteer je het door ons opgestelde privacy beleid en de disclaimer van deze site.

Wijzigingen

ZZPstart.nl probeert de informatie zo actueel en goed mogelijk te houden. Hierdoor verandert de content regelmatig. De website mag deze veranderingen toepassen zonder hier vooraf melding van te maken.

Aansprakelijkheid

ZZPstart.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten op de site of eventuele foutieve informatie die op de website staat. Voor de gevolgen die de onjuiste informatie kan hebben voor de bezoeker van onze website zijn wij niet verantwoordelijk noch aansprakelijk. De beslissingen die bezoekers van ZZPstart.nl maken zijn altijd op eigen risico, ook wanneer deze gebaseerd zijn op onze informatie.

Derde partijen

Op onze website ZZPstart.nl vind je meerdere links naar externe websites. Deze websites worden niet door ons beheerd, wij kunnen daarom niet verantwoordelijk worden gehouden voor de informatie en diensten die deze partijen aanbieden.

Wanneer jij een fout tegenkomt op onze website, dan waarderen wij het als jij dit aan ons meldt via onze contactinformatie.

Auteursrechten

Alle auteursrechten van de informatie en bestanden op ZZPstart.nl liggen bij ZZPstart.nl zelf. Het is als externe partij niet toegestaan om afbeeldingen, pagina’s en/of teksten over te nemen van onze website. Uitzonderingen hierop zijn pagina’s waarbij dit specifiek anders is aangegeven of wanneer er voorafgaand schriftelijk toestemming is gegeven voor het overnemen van informatie van ZZPstart.nl.