ZZP Start
ZZP Start

ZZPils netwerkbijeenkomst voor zzp’ers – September 2019

ZZPils september ZZIIN
Geen evenementen gevonden!

Als ondernemer is het jaar verdeeld in kwartalen wat betreft de administratie. Krijg jij een herinnering van de Belastingdienst dat het tijd is om je btw-aangifte te doen? Dan heb je daar hoogstwaarschijnlijk geen zin in, voor de meeste zzp’ers is belastingaangifte doen geen hoogtepunt in het ondernemerschap. Leuker kan de Belastingdienst het niet maken, maar… wij van ZZPStart.nl wel! Is het tijd voor de kwartaalaangifte, dan is het namelijk ook tijd voor nog iets anders… de ZZPils! Het eigen netwerkevent van ZZPStart.nl.

Op 20 september was het tijd voor de eerste ZZPils! Fiscaal specialist Ho Hee Tang had de eer om de eerste ZZPresentatie te geven.


Wil je de volgende keer ook bij de ZZPils zijn? Meld je dan nu aan om de volgende ZZPils niet te missen! Elke editie komt er een nieuwe spreker met nuttige tips voor (startende) ondernemers. Daarnaast kun je op informele wijze netwerken en kennis maken met andere ondernemers. De ZZPils bijeenkomsten zijn gratis, je moet alleen je eigen consumpties betalen. Zien we jou ook bij de volgende ZZPils? Meld je dan nu aan voor de volgende editie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *