ZZP Start
ZZP Start
Inkomstenbelasting doen als zzp'er in 2024

Belastingaangifte als zzp’er voor 2024: dit is er veranderd ten opzichte van 2023

Vanaf 1 maart kan heel Nederland weer de jaarlijkse aangifte voor inkomstenbelasting invullen. Als je ondernemer voor de inkomstenbelasting bent, betekent dit dat jij ook voor 1 mei 2024 belastingaangifte … Lees verder “Belastingaangifte als zzp’er voor 2024: dit is er veranderd ten opzichte van 2023”

Aangifte inkomstenbelasting als zzp'er

Inkomstenbelasting als zzp’er: 4 tips voor de aangifte inkomstenbelasting

Het is weer maart, dit betekent dat Nederland kan starten met de aangifte inkomstenbelasting. Op deze pagina delen we vier tips voor de aangifte inkomstenbelasting voor zzp’ers. 1. Bepaal of … Lees verder “Inkomstenbelasting als zzp’er: 4 tips voor de aangifte inkomstenbelasting”

Zzp’er in Nederland en werken vanuit het buitenland: dit moet je weten

Verblijf je in het buitenland en wil je je inschrijven als zzp’er in Nederland? Of ben je al zzp’er en wil je vanuit het buitenland werken? Afhankelijk of je in … Lees verder “Zzp’er in Nederland en werken vanuit het buitenland: dit moet je weten”

Urencriterium versoepeld

Door de corona crisis hebben veel ondernemers het zwaar. Ook zzp’ers worden getroffen, gelukkig is de overheid met steunmaatregelen gekomen. Helaas is het door de crisis soms onmogelijk om aan … Lees verder “Urencriterium versoepeld”

Mag ik als zzp'er zakelijk lunchen en dineren?

Mag ik als zzp’er zakelijk lunchen en dineren?

Het is een grote bron van verwarringen onder zzp’ers: de zakelijke etentjes. Want, mag je als zzp’er eigenlijk de btw terugvragen van restaurantbezoeken met opdrachtgevers? En hoe zit het met … Lees verder “Mag ik als zzp’er zakelijk lunchen en dineren?”

Doorstuderen als zzp'er

De mogelijkheden voor doorstuderen als zzp’er

Een leven lang leren. Het is een van de slogans die je steeds vaker hoort in de media en politiek. Zeker voor ondernemers is het belangrijk om continu jezelf bij … Lees verder “De mogelijkheden voor doorstuderen als zzp’er”

De voorwaarden van zakelijke koffie en thee als zzp'er

De voorwaarden van zakelijke koffie en thee als zzp’er

De redactie van ZZPStart is zelf ook gek op zakelijke aankopen. Eerder schreven we al over onder andere zakelijk internet, energie, reizen en werkkleding. Een overzicht van deze artikelen vind … Lees verder “De voorwaarden van zakelijke koffie en thee als zzp’er”